Alle betalinger med kreditkort sker på en sikker krypteret linje, og vi har ingen adgang til dine kortdata. 

 

Klik her for at se betalingsformer

Betalingen for din ordre hæves først når ordren afsendes fra vores lager.

 


Jeg har en annulleret ordre, men beløbet er stadig reserveret på mit kort !

Vigtig info vedr. online ordrer som er betalt med MasterCard, Mastercard Debit og VISA Electron som IKKE bliver gennemført.


Det internationale system omkring MasterCard og VISA er bygget sådan op, at der allerede ved bestilling af en ordre, sker det at NETS laver en reservation af pengene på din konto, og dette sker automatisk uanset om ordren annulleres med det samme.

 

Beløbet vil efter en annullering af en ordre være reserveret 3-5 bankdage (i nogle tilfælde endda helt op til 30 dage, afhængig af din aftale) før det bliver frigivet af din bank.

Vi har desværre ikke mulighed for gøre noget for at frigive beløbet, da betalingen bliver slettet hos os i samme sekund en ordre annulleres, så du bedes henvende dig i din bank med spørgsmål vedr dette.

Hvis din bank fra os ønsker en bekræftelse på at din ordre er annulleret, skal vi have en mailadresse til din kontaktperson i banken.

 

De penge som er reserveret er udelukkende i bankens varetægt og vi har INGEN råderet eller adgang til pengene.

 

Hos os er vi ekstremt kede af at vores kunder skal opleve de udfordringer der kan være med at få ophævet sin reservation igen, men en løsning er desværre ikke i vores hænder.

 

Problemet for os og vores kollegaer i e-handels branchen er så stort at e-mærket også har en guide omkring emnet, der kan læses her: 
https://www.emaerket.dk/forbruger/tips-guides-og-gode-raad/reservation-paa-mastercard